"Derbi inşallah sportmence geçer"

"Derbi inşallah sportmence geçer"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Fenerbahçe derbisinin dostluk çerçevesinde, sportmence geçmesini ve kazanan tarafın da kendileri olması dileğinde bulundu.

Sarıkaya, derbinin dostluk çerçevesi içinde geçmesi dileğinde bulunarak, "Derbi inşallah sportmence geçer ve kazanan biz oluruz. Kendilerini bizim stadımızda gayet iyi ağırlamıştık. Onların da aynı şekilde bizi ağırlayacaklarını düşünüyoruz" dedi.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede müşahede altında tutulan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın bugün hastaneden çıkabileceğini söyleyen Sarıkaya, "Başkanımız kısmet olursa bugün hastaneden çıkabilir. Sağlığı elverirse, kendisi de bu maçta olacak. Hep beraber gideceğiz. Umarım derbiye yakışır atmosferde bir maç olur. Dostluk kazansın ama sahada da biz kazanalım diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

İsmail Sarıkaya, Şükrü Saracoğlu Stadı'na 4 puan önde gideceklerini de hatırlatarak, "Bir kere önde olmanın rahatlığı var. Şükrü Saracoğlu Stadı'na bu avantajla gideceğiz. İnşallah da bu avantajımızı en az bu şekilde koruyarak geleceğiz" diye konuştu.