Demirören'den fair play çağrısı!

Demirören'den fair play çağrısı!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray ile Bursaspor arasında yarın yapılacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde fair play'in ön plana çıkacağını umduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nın 53. finali için hazırlanan maç kitabında görüşlerine yer verilen Demirören, kupa coşkusunu tüm Türkiye'ye yaşatmak adına bu yıl 'bir kupadan daha fazlası' sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, "Büyük küçük takım ayrımının ortadan kalktığı, dikkat çekici sürprizlere sahne olan Ziraat Türkiye Kupası maçları, bu sayede yepyeni bir heyecanın adresi oldu" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ve Bursaspor'u tebrik eden Demirören, iki takım arasında finale yakışır bir mücadele olacağına inandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Kupanın isim sponsoru Ziraat Bankası'na ve sezon boyu yaptıkları başarılı yayıncılık için Turkuvaz Medya Grubu'na teşekkür ediyorum. Bu güzel futbol gecesinde, fair play'in ön plana çıkacağını umuyor, siz değerli futbolseverlere ve televizyonlarının karşısında bu heyecana tanıklık edecek milyonlara iyi seyirler diliyorum."