Demirören'den fair-play çağrısı

Demirören'den fair-play çağrısı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Eskişehirspor ile Galatasaray'ın 7 Mayıs Çarşamba günü Konya'da yapacakları Ziraat Türkiye Kupası finalinde sporseverlere, finale yakışır bir mücadele izleteceklerine inandığını ifade etti.

Demirören, TFF'nin 52. Ziraat Türkiye Kupası finali için hazırladığı maç kitabında yer alan yazısında, kupa mücadelesinin büyük-küçük takım ayrımının ortadan kalktığı yepyeni bir heyecanın adresi olduğunu vurguladı.

Finale çıkma başarısı gösteren iki takımı da tebrik eden Demirören, yazısında şu görüşlere yer verdi:

"Tüm sporseverlere finale yakışır bir mücadele izleteceklerine inanıyorum. 150. yılını kutlayan ülkemizin en köklü finans kurumlarından Ziraat Bankası'na, isim sponsorluğu ve Türk futboluna sağladıkları maddi destek, Turkuaz Medya Grubu kanalları A Haber ve ATV'ye de eylül ayından bu yana sürdürdükleri başarılı yayıncılıktan ötürü teşekkür ederim. Fair play'in ön plana çıkacağını umut ettiğim bu güzel futbol gecesinde stada gelecek değerli futbolseverlere ve televizyonların karşısında bu heyecana tanıklık edecek milyonlara iyi seyirler dilerim."