Brendon Rodgers: "Demba Ba'ya önlem aldık"

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında yarın konuk edeceği Liverpool'un teknik direktörü Brendan Rodgers, "İşimizi tamamlamak için buradayız" dedi. 

ISG Airport Hotel'de futbolcu Raheem Sterling ile basın toplantısı düzenleyen Rodgers, Beşiktaş'a saygı duyarak geldiklerini vurgulayarak, "Zor maç olacağını biliyoruz. Mağrur değiliz. Deplasmanda zor bir maç oynanacak ancak son zamanlarda deplasmanlarda iyi performans sergiliyoruz" ifadesini kullandı.

Rodgers, Liverpool'un 2004-2005 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kazandığı İstanbul'a çok önem verdiklerini kaydetti. 

Tribünlerde 50-60 bin civarında taraftarın olacağına dikkati çeken Rodgers, "Bundan çekinmiyoruz. İşimizi tamamlamak için buradayız" diye konuştu.

Brendan Rodgers, takımın kendine güveninin de tam olduğunu vurguladı.

Hafta sonu kendi liglerinde oynadıkları maçtan farklı bir kadronun olacağını anlatan Rodgers, eksiklerinin bulunduğunu ancak Beşiktaş karşısında sahaya sürebilecekleri iyi bir kadroya sahip olduklarını söyledi.

Siyah-beyazlı takımda Gökhan Töre ile Demba Ba'nın oynama ihtimalinin bulunmasına değinen Liverpool Teknik Direktörü Rodgers, "Zaten onların oynamalarına göre hazırlıklarımızı yaptık. İkisi de yetenekli ama bizim önceliğimiz kendi oyunumuza odaklanmak olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Sterling: "Hücum futbolu oynayacağız"
Liverpoollu futbolcu Raheem Sterling ise yarın zor bir maça çıkacaklarını, hücum futbolunu sahaya yansıtmaya çalışacaklarını dile getirdi.

İlk defa İstanbul'da sahaya çıkacağını vurgulayan Sterling, "İstanbul'u ben de merak ediyorum. Burada oynamayı dört gözle bekliyordum. Türk seyircisinin ateşli olduğunu duyuyoruz ama Anfield'de de ateşli seyircinin önünde oynuyoruz. Farklı olacağını düşünmüyorum" diye konuştu.