Demba Ba'dan Biliç'e kritik soru!

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ta Fenerbahçe'ye karşı kaybedilen derbinin yankıları devam ederken karşılaşma sonunda Demba Ba'nın teknik direktör Slaven Bilic'in yanına giderek oyun kurgusunu sorguladığı öğrenildi.
 
Demba Ba'nın Hırvat teknik adama "Neden sürekli pas yaptık. Rakibin üzerine gitseydik ve kazanmayı düşünseydik bu karşılaşmayı galip bitirirdik. Maç boyunca hücumu düşünmeliydik. Karşımızda beklediğimizden daha etkisiz bir Fenerbahçe bulduk. Eğer ofans oynasaydık, bu maçı rahat bir şekilde kazanabilirdik" ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
Bu arada Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Bilic'in "Geriye kalan 9 maçı kazanırsak sezon sonu ipi göğüsleriz. Biz şampiyon olmayı ve o kupayı kaldırmayı hakediyoruz. İzinde iyi dinlenin ve derbiyi unutup İstanbul Başakşehir maçına konsantre olun" diye konuştu.
 
Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Cenk gönen'in ağrılarının geçtiği ve Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasındaki İstanbul Başakşehir maçında kaledeki yerini alacağı vurgulandı. Bilic ile görüşen Cenk'in "Sakatlığım düzeldi ve ağrılarım geçti şans verirseniz formamı istiyorum" dediği öğrenildi. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Canlı skor

Puan durumu

Beşiktaş