Diego'ya terapi: "Kulaklarını tıka!"

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'dan Diego Ribas'a özel terapi. Portekizli teknik adam özel olarak; sürekli görüşme yaptığı Brezilyalı Yıldız'a performansındaki yükselişten çok memnun olduğunu eleştirilere kulaklarını tıkaması gerektiğini söylediği öğrenildi. 
 
Antalyaspor karşılaşmasının ikinci yarısında zaman zaman tribünlerden tepkilerin yükselmesi nedeniyle moral bozukluğu yaşayan Diego'nun, hocasının kendisine karşı olan ilgisi nedeniyle rahatladığı ve daha da iyi olacağı konusunda Pereira'ya söz verdiği bildirildi. 
 
Perreira'nın Diego'ya özellikle toplu alandaki performansının takım için büyük bir itici güç teşkil ettiğini, bunun yanı sıra topsuz alandaki özelliklerini de arttırması gerektiğinin altını çizdiği ifade edildi. 
 
Portekizli Teknik Adamın takım bloklarının arasının da Antalyaspor maçında olması gerektiğinden fazla olduğunu belirttiği ve bu sebepten dolayı top almak için fazla geriye gelmesinin Diego'nun performansına etki ettiğini ifade ettiği öğrenildi. 
 
Pereira'nın sezon içerisinde değişiklik pozisyonlarda oynamaya da kendisini hazırlamasını istediği Diego'nun, takımın değişmez parçalarından biri olacağı konusunda inancını da dile getirdiği gelen haberler arasında. 
 
Kasımpaşa maçının hazırlıklarını da sürdüren sarı lacivertlilerde sakatlığı sebebiyle milli takım aday kadrosundan çıkarılan Gökhan Gönül tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürüyor. 
 
Kas adale zarında yırtık bulunan Bruno Alves ve kasık bölgesinde 2. derece yırtık teşhisi konular Abdoulaye Ba'nın tedavilerinde devam ediliyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Fenerbahçe