"Beşiktaş'ı yenmeye gidiyoruz"

"Beşiktaş'ı yenmeye gidiyoruz"
Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 7 Şubat Pazar günü Beşiktaş'a konuk olacak Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, maça en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını kaydetti.

Gaziantepspor'un akşam antrenmanı sırasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Topçu, zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayarak, "Beşiktaş karşısında, Galatasaray maçından daha iyi bir mücadele ortaya koyacağız" dedi.

Bireysel olarak değil takım halinde mücadele edeceklerini dile getiren Topçu, "Mücadelemize en iyi şekilde devam edeceğiz. Biz hiçbir zaman Galatasaray veya Beşiktaş maçları için, 'defans yapmak için gidiyoruz' demiyoruz. Maçı kazanmak için gidiyoruz. Kazanmanın yolu da burada yaptığımız idmanlar" diye konuştu.

Muhammet Demir'in takımdan ayrılışıyla ilgili soruya Topçu, "Günü geldiğinde oyuncular takımlardan ayrılabilir. Muhammet de yeni bir serüvene başladı. Uzun yıllar bu takıma hizmet etti. Yolu açık olsun" yanıtını verdi.

Mutlu Topçu, yeni yetenekleri takıma kazandırmaya çalıştıklarını kaydederken, "Devre arası transferler kolay olmuyor. İstediğiniz oyuncular gelmiyor. Kaliteli oyuncu bulmakta zorluk çekiliyor. Biz yapabileceğimizin en iyisini yaptık. Takıma yeni katılan Doğanay Kılıç, umut veren bir oyuncu, yetenekli bir oyuncu. Biz de onun gelişimine katkıda bulunacağız. Biraz sabretmemiz lazım. Özel bir yetenek" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan, Gaziantepspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını çift antrenmanla sürdürdü.