Bursa Necid'le apolet söktü! (ÖZET)

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor ile Bursaspor karşılaştı.

Ev sahibi Çaykur Rizespor'un namağlup unvanı ile mücadele ettiği karşılaşma Bursaspor 3-2 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Tempolu başlayan karşılaşmanın ilk golü 29. dakikada Bursaspor adına Tomas Necid'ten geldi. Bu gole Çaykur Rizespor 38. dakikada Deniz Kadah ile karşılık verdi. Bu aynı zamanda ilk yarınında skoru oldu.

Karşılaşmanın 59. dakikadında bir kez daha sahneye çıkan Tomas Necid, Bursaspor'u 2-1 öne geçirdi. Maçın 80. dakikasında Tomas Necid skoru 3-1 yapan golü attı. Maçın bu skorla tamamlanacağı düşünülürken Çaykur Rizespor, 90. dakikada Kweuke'nin penaltıdan attığı golle skoru 3-2'ye getirdi. Bu aynı zamanda maçında skoru oldu.

Tomas Necid'in hat-trick yaparak yıldızlaştığı karşılaşmayı 3-2 kazanan Bursaspor puanını 9'a yükselterek 11. sırada kendine yer buldu.

Ligin namağlup unvanlı tek takımı Çaykur Rizespor ise sahasında aldığı mağlubiyetle hem unvanı kaybetti hem de sıraladamada bir basamak gerileyerek 7. sırada yer alıyor.

ÇAYKUR RİZESPOR-BURSASPOR: 2-3
STAT: Çaykur Didi
HAKEM: Hüseyin Göçek

ÇAYKUR RİZESPOR: Itandje, Orhan Ovacıklı, Robin Yalçın, Oboabona, Dhurgham İsmail (Dk.67 Sylvestre), Makiadi, Eren Albayrak, Murat Duruer (Dk.79 Chevalier), Ahmet İlhan Özek, Deniz Kadah (Dk.82 Mehmet Akyüz), Kweuke

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

BURSASPOR: Mert Günok, Advincula, Dany, Serdar Aziz, Aziz Behich, Faty, Jorquera (Dk.62 Sercan Yıldırım), Dzsudzsak (Dk.62 Bekir Yılmaz), Josue, Stoch (Dk.86 Emre Taşdemir), Necid
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

SARI KARTLAR: Dk. 54 Dzsudzsak, Dk.71 Dany (Bursaspor) Dk.58 Ahmet İlhan, Dk.86 Oboabona (Çaykur Rizespor)

GOLLER: Dk.29, Dk.59 ve 79 Necid (Bursaspor) Dk. 38 Deniz Kadah, Dk.90+6 Kweuke (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor)

(ligtv.com.tr)