Akçay'dan Avrupa yorumu!

Akçay'dan Avrupa yorumu!
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Antalyaspor'u 3-0 yenen Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, endişe ettikleri bir müsabakayı rahat bir skorla kazandıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Akçay, müsabakanın ilk yarısında olumlu eylemler yapamadıklarını belirterek, "Bunda rakibin tehdit edici oyuncularının bilinç altında yer etmiş olması da önemliydi." dedi.

İkinci yarının başında Webo'nun kaydettiği ikinci golle öz güvenlerinin yerine geldiğini ve sonuca gittiklerini anlatan Akçay, "İkinci yarıdaki koşular, müsabakayı getiren koşular oldu. Endişe ile baktığımız müsabakayı çok rahat bir skorla geçmiş olduk." diye konuştu.

Avrupa kupalarına katılma planlarıyla ilgili de yorumlarda bulunan Akçay, "Önümüzdeki rakipler kazandığı sürece siz de kazansanız bir şey değişmeyecektir. Son 4 hafta çok avantajlı bir fikstürümüz yok. Kendi rakiplerimizle oynayacak olduğumuz gibi şampiyonluğa oynayan bir takımla da oynayacaksınız. Dolayısıyla burada pembe bir tablo çizmenin çok yararlı olacağını düşünmüyorum. Haddimizi bilerek, ona göre bir strateji geliştirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum. Bu şu demek değil, 'plan yapmayacağız, bir takım şeyler yapmayacağız' demek değil ama bence aklımızı avucumuzun içinde tutarak yolumuza devam etmeliyiz" dedi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Spor Toto Süper Lig

Maç Özetleri

Puan Durumu
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı canlı izle
Galatasaray - Kasımpaşa maçı canlı skor
Osmanlıspor FK - Antalyaspor maç sonuçları ve özeti