"Çok heyecanlıyım"

"Çok heyecanlıyım"
Liverpool'a transfer olan Emre Can, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Liverpool'un resmi internet sitesine konuşan Türk asıllı Alman futbolcu, yeni takımına gelmeden önce teknik direktör Brendan Rodgers ile bir görüşme yaptığını belirterek, "Görüşmede Rodgers beni kadroda görmeyi çok fazla istediğini gösterdi ve sonra da teklif geldi. Karar vermem hiç de zor olmadı" diye konuştu.

Emre Can, Liverpool'un kariyeri için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, "Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her futbolcunun rüyasının gerçekleştiği andır. Kariyerimde 7 kez orada maça çıktım ve hepsi de diğer karşılaşmalarla kıyaslanamayacak kadar farklıydı" ifadelerini kullandı.

Liverpool formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde yeniden mücadele edeceği için çok mutlu olduğunu söyleyen 20 yaşındaki oyuncu, "Umarım üst turlara çıkarız. En iyi takımlara karşı oynamayı dört gözle bekliyorum" şeklinde görüşünü belirtti.

Geçen sezon Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen'de forma giyen Emre Can için Liverpool 9,7 milyon sterlin bonservis bedeli ödemişti. İngiliz ekibi, Can'dan önce Rickie Lambert ve Adam Lallana'yı da kadrosuna katmıştı.