Çin kulüplerinin gözü Trabzonspor'da

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kayserispor'u konuk edecek Trabzonspor'da tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Hedeflerinden birer birer kopmasının yanı sıra aldığı yenilgilerle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Bordo-Mavililer, bu maçla yeni sayfa açmak istiyor.

Ligde önünde, ertelenen Beşiktaş maçı dahil 15 maçı daha bulunan Trabzonspor'da teknik direktör Hami Mandıralı, "Hala Avrupa şansımız devam ediyor" diyerek takımını motive etmeye çalışıyor.

15 maçta 45 puan kazanabileceklerini belirten Mandıralı, "Daha önümüzde çok maç var. Bir maç kazanırsak bu tabloyu değiştirebiliriz. Her maçı kazanacak bir kadromuz var. Bunun için moral ve motivasyon çok önemli. Oyunculara bunu aşılamaya çalışıyoruz. Her şeyi düzeltmek için çabalıyoruz. Kayserispor maçı bizim için yeni bir başlangıç olacak. Amacımız ligi, Avrupa'ya gidebilecek sıralamada bitirmek. Sezon sonu istediğimiz yerde olacağız" şeklinde konuştu.

Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak da, takım arkadaşları ile bir toplantı yaptı. Ligde ve kupada alınan şok sonuçların, camia kadar kendileri için de büyük bir yıkım olduğunu söyleyen Onur, "Trabzonspor'un bulunduğu konum, bize hiç yakışmıyor. Her şeye rağmen taraftarlarımız bize sahip çıkıyor. Kalan haftalarda onlar için her şeyimizi ortaya koyalım. İnanıyorum ki lig sonunda ilk 4 içerisinde kendimize yer bulacağız. Bunu başaracak güçte bir takım olduğumuzdan kimsenin şüphesi olmasın" dediği öğrenildi.

Öte yandan M'Bia'yı Çin'in Hebei China Fortune Kulübü'ne 6 Milyon euro bonservis bedeli karşılığında gönderen Trabzonspor, Cavanda ve Cardozo için gelen teklifler konusunda kararsız.

Özellikle Pedro Cavanda için Guangzhou Evergrande takımının 6 Milyon Euro'luk bir teklifle Trabzonspor'un kapısını çaldığı iddia edildi. Ancak Bordo-Mavili yönetimin, Bosingwa'nın yeniden sakatlık yaşamasından endişe ettiği için, Cavanda'yı sezon sonuna kadar takımda tutmak istediği öğrenildi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Trabzonspor

Puan durumu

Maç özetleri