Cim Bom'un yeni dinamosu böyle biri!

Video yükleniyor...

Galatasaray, Felipe Melo'nun boşluğunu İspanya'dan doldurmaya hazırlanıyor. Brezilyalı oyuncunun Inter'le her konuda anlaşmasının ardından arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Real Madrid'in genç oyuncusu Jose Rodriguez Martinez'i transferinde önemli aşama katetti.

Felipe Melo'nun menajeri Galatasaray'a José Rodríguez Martínez'i önerdi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun 21 yaşındaki orta saha oyuncusunun transferine onay vermesinin ardından görüşmelerde son aşamaya gelindi.

Galatasaray, Real Madrid ile Jose Rodriguez için özel bir sözleşme imzalayacak. Sarı-Kırmızılılar'ın transfer için bonservis bedeli ödememesi bekleniyor. Real Madrid, genç oyuncunun Galatasaray'dan bir başka takıma transfer olması durumunda bonservis bedeli üzerinden yüzde alacak.

Jose Rodriguez, 2012 ve 2014 yılları arasında Real Madrid'in 2. takımında forma giydi. 2012-2013 sezonun ikinci yarısında Real Madrid'de formasıyla La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Copa Del Rey'de toplam 4 maça çıkan İspanyol oyuncu, geçen yılı La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna'da kiralık olarak geçirdi. Jose Rodriguez, Deportivo La Coruna'da toplam 27 maç oynarken 2 gol ve 1 asiste imza attı. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray
 

Galatasaray transfer