Cim Bom'dan iki bomba geliyor

Video yükleniyor...

Alman golcü ile anlaşan yönetim Arsenal’i 3.5 milyon Euro bonservis bedeline ikna etmek için çabalıyor. QPR’den ayrılmak isteyen Sandro’nun ise çalışma izninin uzatılıp uzatılmayacağı konusu transferini de netleştirecek

Taraftar transferde müjdeli haber beklerken yönetim de Lukas Podolski için Arsenal’in kapısını aşındırıyor. Alman oyuncu ile her konuda anlaşan G.Saraylı idareciler yıllık ücretinde indirime gitmesi için de ikna etti. Kulübü ile kontratı süren oyuncuyu Arsenal Menajeri Arsene Wenger takımda istemezken Podolski de oynayabileceği bir takıma gitmek için çabalıyor.

Her transfer döneminde G.Saray’ın kapısından dönen 30 yaşındaki golcü, artık sarı-kırmızılı formayı giymek isterken her iki kulüp de birbirlerinin nabzını yokluyor! İngiliz ekibinin 5 milyon Euro bonservis bedeli isteğine G.Saray cephesi 3.5 milyon Euro teklifle yanıt verirken iki taraf da düşünmek için zaman istedi.
 
MİLLİ TAKIM FAKTÖRÜ!

Galatasaray yönetimi, Londra ekibinin istediği rakama çıkmayı düşünmezken güçlü taraf olarak kendisini görüyor ve oyuncunun da Şampiyonlar Ligi nedeniyle G.Saray’ı istemesinden ötürü fiyat yükseltmek istemiyor. Her iki taraf arasında bu hafta da bir görüşme yapılacak ve bu toplantıda iki tarafın da ortak bir noktada buluşarak el sıkışması bekleniyor.
 
Cim Bom'un listesindeki orta saha ise Sandro... QPR’nin bir alt lige düşmesi ile birlikte takımdan ayrılmak isteyen oyuncuyu İngiliz ekibi de elden çıkarmak için çabalarken çalışma izni sorunu da iki tarafın başını ağrıtıyor. Milli takımda az süre almasın nedeniyle İngiltere’deki çalışma izni biten Brezilyalı oyuncu G.Saraylı idarecilerle yaptığı görüşmede Premier Lig’de devam etmek istediğin aktardı.
 
Ancak çalışma izninin yenilenmemesi durumunda ise G.Saray’ın teklifine sıcak baktığını da söyleyen oyuncu ile ilgili durumun netleşmesinin ardından sarı-kırmızılılar da QPR ile masaya oturacak.

Kaynak: Vatan


Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray