Cim Bom'da rota Campbell!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da futbol takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, yönetim de transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sarı kırmızılılar geçen sezon da kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Tarık Çamdal transferini bu sezon gerçekleştirmek için girişimlerde bulunuyor.

Eşkişehirspor'un kapısını yeniden çalan sarı kırmızılılar, Tarık için futbolcu takası ile para önerisi yaptı. Galatasaray, Tarık'a karşılık 2 futbolcu ile para teklifinde bulunurken, Eskişehirspor para yanında takasta üç futbolcuda diretti.

Siyah kırmızılıların, Tarık için, alacağı futbolcuların değerleriyle birlikte yaklaşık 6 milyon euroluk bir bonservis değeri elde etmeyi planlıyor. Galatasaray ise Tarık'ın maliyetini aşağıda tutmak için uğraş veriyor.

Galatasaray'ın yaptığı teklifte bir artış düşünmediği, siyah kırmızılı kulübün vereceği yanıtı beklediği öğrenildi.     

Sarı kırmızılılar, golcü transferinde ise Arsenal'in Kosta rikalı futbolcusu Joel Campbell için temaslarda bulunuyor.

Geçen sezon Yunanistan'ın Olimpiyakos takımında kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki golcü için kiralık olarak kadroya katılması planlanıyor. Ancak yeni sezon için düşünülen yabancı sayısındaki 5 + 3 + 1 sistemi nredeniyle kontenjan sıkıntısı yaşanıyor. Sarı kırmızılılar gönderilmes i düşünülen yabancı oyurncuları takımdan ayrılmadığı için transferi ağırdan alıyor.

Bu arada Galatasaray'da kampa götürülmeyen ve İstanbul'da gönderilecek futbolcular arasında bırakılan Sabri Sarıoğlu'nun ayrılmayı düşünmediği öğrenildi.