Cim Bom iyi haber bekliyor

Video yükleniyor...


TÜM GALATASARAY HABERLERİNİ SAĞ TARAFTA BULUNAN İLGİLİ HABERLER KISMINDAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da, Semih Kaya ve Elmander'den gelen sakatlık haberleri, teknik heyetin canını sıktı.

İznin ardından yapılan çalışmanın sabah bölümüne katılan iki futbolcu akşam yapılan antrenmanda sakatlanınca çalışmayı yarım bırakmak zorunda kaldı.

Sağ ayak bileğinde yan bağlarında yırtık oluşan Semih Kaya ile sağ diz yan bağlarında ödem bulunan Johann Elmander'in acil olarak tedaviye alındığı bildirildi.

Semih Kaya'ya özel bir bileklik takılıp ayağındaki ağrıların geçmesi, Elmander'in ise ödeminin dağılması beklenecek. Hafta sonuna kadar bir iyileşme görülürse iki futbolcu da Bursaspor maçında oynayabilecek.

Bu iki futbolcunun durumlarda beklenen gelişme yaşanmazsa, defansta Semih'in yerine Dany, forvette de Elmander'in yerine Burak Yılmaz forma giyecek.

Galatasaray teknik direktörü Fatih terim'in, son yapılan antrenmanlarda futbolcularını takım savunması çalışması yaptırdığı öğrenildi.

Orta saha ve kanat oyuncularının defansa destek vermesini isteyen tecrübeli teknik adamın, duran top organizasyonları üzerinde durduğu bildirildi.

Galatasaray'ın eski futbolcuları Bayrampaşa Futbol Okulunun efsaneler turnuvasına katıldı.

Ev sahibi Bayrampaşa'nın yanı sıra Avusturalya, İnegöl ve Beylikdüzü futbol okullarının katılımıyla gerçekleşen turnuvaya Galatasaray'ın efsane futbolcuları Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal, Savaş Demiral ve Mert Korkmaz da katıldı.

Turnuvada şampiyon ev sahibi Bayrampaşa Futbol Okulu olurken, İnegöl Futbol Okulu ikinci, Avustralya Futbol Okulu üçüncü, Beylikdüzü ise dördüncü oldu.

Öte yandan Pazar günü oynanacak Galatasaray-Bursaspor maçından önce geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Sarı-Kırmızılı kulübün efsane futbolcularından Metin Kurt anılacak.