Cim Bom gaza bastı! İmzalar an meselesi...

Video yükleniyor...

Şu ana kadar sadece Bilal Kısa ile resmi sözleşme imzalayan Galatasaray, transfer çalışmalarında gaza bastı.
 
Sarı-Kırmızılılar, uzun süredir uğraş verdiği Lukas Podolski transferinde tüm pürüzleri ortadan kaldırdı. Galatasaray birkaç gün içinde Alman golcüyü resmi kanallar aracılığıyla duyurarak taraftarına verdiği yıldız sözünü yerine getirmek istiyor. Tatilini Antalya'da sürdüren Podolski ile her konuda anlaşma sağlanırken Arsenal ile de el sıkışıldı. 
 
Podolski konusunda istediği sonucu almayı başaran Sarı-Kırmızılılar sürpriz atakla savunmasına da takviye yaptı. Fransa Ligi ekiplerinden Troyes forması giyen Lionel Carole, gelecek sezondan itibaren Galatasaray forması giyeyecek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, 24 yaşındaki savunma oyuncusunu hem sol hem de defansın ortasında görev alabilmesi nedeniyle tercih etti. Geçen sezonu şampiyon tamamlayarak 1. lige yükselen Troyes takımında 37 maça çıkan ve sol bek mevkisinde oynayan Carole, 5 asiste imza atmıştı. Carole için Troyes'e 1.5 milyon euro bonservis, Fransız oyuncuya da yıllık 700 euro ödenecek. 
 
Galatasaray'da sağ bek için de çalışmalar sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinin ilk sırasındaki isim Benfica'dan ayrılan Maxi Pereira... 8 yıllık Benfica kariyerine son veren Uruguaylı oyuncu için görüşmelerde son aşamaya gelindi. Galatasaray yönetimi, Pereira için vatandaşı Fernando Muslera'yı da devreye soktu. Galatasaray, sözleşmesi sona eren ve bonservis bedeli olmayan Maxi Pereira'nın istediği imza parasını ödemeyi kabul etti. Görüşmeler olumlu ilerliyor.
 
Sarı-Kırmızılılar, transferde bu çalışmaları yürütürken diğer yandan da Felipe Melo kriziyle uğraşıyor. Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılmak istemesi karşısında rest çeken Yönetim, Felipe Melo'ya 10 Temmuz'da kampa katılması için rest çekti. Melo, 10 Temmuz'a kadar kampa dahil olmazsa Brezilyalı oyuncuya tebligat gönderilecek ve cezai işlem uygulanacak. 
 
Felipe Melo'nun köprüleri atmasının ardından Brezilyalı oyuncunun boşluğunu doldurmak için de arayışlar sürüyor. Galatasaray, Felipe Melo'nun Inter'e transfer olması durumunda İtalyan ekibinin önereceği takas isimlerine de olumlu yaklaşıyor. Inter'in önereceği isimleri değerlendirecek olan Galatasaray'ın, bir miktar bonservis ve takas oyuncu teklifine evet cevabı vereceği gelen haberler arasında. 
 
Galatasaray'da bir başka gündem maddesi de Bruma'nın kiralanması. Sarı-Kırmızılı yönetim, Hamza Hamzaoğlu'nun onayının ardından Portekizli oyuncunun kiralanmasına karar verdi. La Liga ekiplerinden birçok teklif gelirken Real Sociedad, ön plana çıkan takım olarak dikkat çekiyor. Pazarlıklar olumlu ilerlerken Galatasaray, Bruma'nın kiralama sözleşmesindeki satın alma opsiyonunu istediği rakama getirmek için yoğun uğraş veriyor. 

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Galatasaray