"Çıkın en iyi olduğunuzu gösterin"

"Çıkın en iyi olduğunuzu gösterin"
F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal için Beşiktaş derbisi sadece 3 puan mücadelesi değil, eleştirilere de cevap verme maçı.

Zorlu mücadeleye futbolcularını "liderlik" motivasyonuyla hazırlayan Kartal yaptığı konuşmalarda, "Beşiktaş ligin başında şampiyon ilan edildi. Bu algıyı değiştirmek sizin elinizde. Çıkın Türkiye'nin en iyi takımının kim olduğunu herkese gösterin" vurgusunu yapıyor. Beşiktaş'ı yenmeleri halinde liderliği alacaklarının altını çizen Kartal, "3 puan demek liderlik demek. Şayet liderliği alırsak, ilk yarının sonuna kadar kimseye kaptırmayız. 5 tane Kadıköy maçı ve 3 deplasmana favori çıkacağız önümüz açık" diye konuştu.

ATTIĞI GOLLER REFERANSI
İsmail Kartal, Beşiktaş karşısında sahaya çıkacak 11 futbolcudan 10'unu belirledi. Kalede Volkan, geri dörtlüde Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner, orta üçlüde M.Topal, Meireles, Emre, ileride ise Kuyt ve Emenike'nin yeri garanti. İlerideki son isim konusunda kararsızlık yaşayan Kartal, Sow ile Alper arasında tercih yapacak. Kartal'ın, Beşiktaş maçlarındaki performansı nedeniyle tercihini Sow'dan yana kullanma ihtimali daha yüksek gözüküyor. Senegalli Sow, sarı-lacivertli formayı giydiği 2.5 sezonda, Beşiktaş'a her lig maçında gol attı. 28 yaşındaki oyuncu, 5 lig maçında 6 gol kaydederken, sadece Süper Final maçlarını boş geçti. Sow'un bu karnesi, Beşiktaş maçı 11'i için kendisini ön plana çıkardı.

BU TEMPOYU YAPIN YETER!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dün Samandıra'da moral ziyaretindeydi. Kaptanlar Emre ve Gökhan'la şakalaştığı öğrenilen Yıldırım, İsmail Kartal'dan son durum hakkında bilgi aldı. Emre ve Emenike'nin takıma döndüğünü duyunca mutlu olan Başkan'ın, antrenman temposundan memnun kaldığı ve "Bu tempoyu pazar günü sahada da görmek istiyorum" dediği belirtildi.

Kaynak: Sabah