Cihat Arslan galibiyetin sırrını açıkladı!

Video yükleniyor...

Akhisar Belediye Teknik Direktörü Cihat Arslan, 3-1 kazandıkları Bursaspor karşılaşmasını Lig TV'ye değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Bursaspor'u 3-1 yenen Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Bursaspor gibi çok çok önemli rakibi yendiğimiz için mutluyum" dedi.

Cihat Arslan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Bursaspor'un yeterince geniş alan bulduğu zaman cezayı kesebilecek bir takım olduğunu belirtti.

Kendilerinin de agresif ve inatçı bir takım olduklarına değinen Arslan, şunları söyledi:

"Öngördüğümüz şekilde, kaliteli bir oyun oldu. Hem oynatmadık hem oynadık. Güzel goller vardı. Bursaspor gibi çok çok önemli rakibi yendiğimiz için mutluyum. İç saha performansımız şu an için gayet iyi gidiyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum, kutluyorum. İnşallah devamını getiririz."

Arslan, Bruno'nun attığı golden sonraki hareketlerinin kendisine yönelik olup olmadığına ilişkin soruya ise şu yanıtı verdi:

"Ben görmedim. Bana yaptıysa cezasını görür, gol atmış olması önemli değil. Biz büyük bir aileyiz. Kendimizi sevip sayıyoruz, ondan başarılıyız. Şu ana kadar arkadaşlarımdan hiçbirine '(Kaşının altında gözün var' demedim, onlar da bana demez, diyemez. Sizin dediğiniz gibiyse gerekli hamleyi yaparım. İsterse 7 gol atsın, benim için bir şey fark etmez. Teknik direktör olarak saygınlığımı korumak zorundayım. Bu açıklamalar sizin söylediklerinize cevap, o pozisyonu tekrar izlemem lazım."