Chelsea'yi G.Saraylılar karşıladı!

Chelsea'yi G.Saraylılar karşıladı!

Fenerbahçe'nin  Şampiyonlar Ligi çeyrek finalindeki rakibi İngiliz ekibi Chelsea, 2 nisan Çarşamba günü oynanacak olan ilk maç için İstanbul'a geldi.

Özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Chelsea'yi Fenerbahçe Dış İlişkiler Sorumlusu Turgut Acar karşıladı. İngiliz ekibi için geniş güvenlik önlemleri alındı. Bariyerlerle bir koridor oluşturularak, Chelsea kafilesinin havaalanından doğrudan otobüsüne binmesi sağlandı. Basın mensuplarının da bariyerlerin önüne geçmesi engellendi.

Bu arada Londra ekibi için en büyük süpriz kendilerini karşılamaya gelen bir grup Galatasaray taraftarı oldu. DHA'nın haberine göre Sarı kırmızılı taraftarlar ezeli rakipleri Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibini karşılayarak, futbolcular için tezahürat yaptılar. Chelsea'da en büyük ilgiyi daha önce Fenerbahçe'de de forma giyen Nicolas Anelka gördü. Chelsea'li futbolcuların Galatasaray taraftarlarının karşılamasına ve ilgisine oldukça şaşırdıkları görüldü. İngiliz ekibinde Ukraynalı golcü Andrei Shevchenko'nun yer almadığı öğrenildi.

Chelsea kafilesi havaalanından ayrılarak konaklayacağı Ritz Carlton Oteli'ne geçti.