Chelsea'den Costa'ya servet!

Chelsea'den Costa'ya servet!
Ada basını Atletico Madrid'in yıldızı Diego Costa'nın Chelsea'ye transfer olacağını iddia etti.
 
Chelsea Kulübünün Costa'nın minimum serbest kalma ücreti olan 32  milyon poundluk rakamı ödemeye hazır olduğu ve Eden Hazard ile birlikte haftalık £185.000 Pound ücretle  Londra kulübünün en yüksek maaş alan oyuncusu olacağı İngiliz basınında geniş yankı buldu.

25 yaşındaki Diego Costa ile 5 yıllık anlaşma imzalanması halinde yapılan hesaplamada £48 milyon Pound üzerinde bir ödeme yapılacağından Chelsea kulübüne bu  transfer  maliyetinin  £80 Milyon Poundu bulacağı belirtiliyor.

Chelsea Kulübünün  önümüzdeki hafta yarı final ilk ayağı öncesinde Costa ile birlikte  gündeme getirilecek olan  kaleci Thibaut Courtois konusunu Atlético Madrid ile görüşeceği de öğrenildi. Ayrıca  Simeone konuyla ilgili yaptığı açıklamada  " Costa'nın alacağı  her kararı  destekleyeceğim . Chelsea'nin  ona ilgisi  olması çok  doğal.  Oyuncularımızın  kendilerini teknik ekibimizle geliştirdiklerini  görmek, beni mutlu ediyor" dedi ve önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Diego Costa'nın Chelsea'ye karşı oynıyacağını belirtti.

Fernando Torres için ise  " Fernando  her zaman bizimle. Elbette yetiştiği, mutlu olduğu  kulübe geri gelmek ister " diyerek bir bakıma Diego Costa ile takas için yeşil ışık yaktı.