Chelsea gözünü kararttı!

Chelsea gözünü kararttı!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. turdaki rakibi Chelsea, Nemanja Matic için kesenin ağzını açtı. Maviler'in, orta saha oyuncusunu Stamford Bridge'e geri getirmek için yaklaşık 25 milyon Euro'luk teklif yapacağı öne sürüldü.

Sunday Times'ın haberine göre; geçen yıl Portekiz'de yılın futbolcusu seçilen ve yaklaşık 45 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunan oyuncu için 25 milyon Euro'luk teklif yapılacak. Jose Mourinho, orta sahadaki alternatifleri artırmak için, 2011 Ocak ayında Carlo Ancelotti'nin gözüne giremediği için ayrılan 25 yaşındaki oyuncuyu tekrar geri getirmek için arayışlara başladı. Benfica'nın da David Luiz transferi sırasında bedavaya kadrosuna kattığı oyuncuyu İngiliz ekibine satmaya sıcak bakıyor.

Portekizli teknik adam, Matic'i transfer listesinin başına almasına karşın; Sırp oyuncunun alternatifi olarak da Inter'li Fredy Guarin'i tutuyor.

Chelsea'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan isim ise Belçikalı Kevin De Bruyne oldu. Chelsea'de ilk 11'de fazla şans bulamayan hücuma dönük ortasaha oyuncusu için Wolfsburg takımıyla anlaşıldığı ve Michael Essien'le birlikte yaklaşık 22 milyon Euro'ya Alman ekibine gideceği bildirildi. 

(Ligtv.com.tr)