Cenk Tosun'dan iddialı Gomez yorumu!

Video yükleniyor...

Avusturya'da kamp yapan Beşiktaş'ta Cenk Tosun,hazırlıklar ve yeni sezonla ilgili açıklamada bulundu.

Geçen sezon attığı kritik gollerle dikkati çeken Cenk Tosun, Avusturya kampının yorucu geçtiğini ancak yeni sezonda elde edecekleri başarılarla buna değeceğine inandığını söyledi.

Teknik direktör Şenol Güneş'in geçen sezon da aynı şekilde yükleme yaptığını ve elde ettikleri şampiyonlukla bunun iyiliğini gördüklerini belirten siyah-beyazlı futbolcu, "Yorgunluğumuza değeceğini umuyoruz. Geçen sezon sonlara doğru yorulmadık. Hoca doğru yükleme yapıyor, yorulmamız normal. Bunlar güzel yorgunluklar. İnşallah sakatlık vermeden son maçı da geçirip İstanbul'a mutlu döneriz." diye konuştu.

Mario Gomez'in takımdan ayrılmasına değinen Cenk, "Ben kendi işime bakıyorum. Transfer yönetimin bileceği iş. İlk geldiğimde Demba Ba, ikinci sezonumda Gomez vardı. Başkanımız forvet alınacağını söyledi. Ben kendi işime bakarım. Kim faydalı olacaksa o oynasın." ifadelerini kullandı.

Gomez'in gidişinin kendilerini etkilemeyeceğini kaydeden Cenk, şunları söyledi:

"Takım arkadaşlığı yine çok güzel. Her takımda giden ve gelen olacaktır. Herkesin yeri doldurulabilir. Biri gider biri gelir. Bu takım bozulmazsa ve iyi transferler yapılırsa bu sezon yine şampiyon oluruz."

Şampiyonlar Ligi'nde bazı takım arkadaşlarının ilk defa mücadele edeceğine dikkati çeken siyah-beyazlı oyuncu, bu organizasyonda da güzel işler yapmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer