Rize nefes aldı

Rize nefes aldı
Çaykur Rizespor alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Torku Konyaspor'u 3-1 mağlup etti ve ligde kalma adına çok kritik bir galibiyete imza attı.

Çaykur Rizespor maçın başından sonuna kadar oyun üstünlüğünü elinde tutan taraftı. Özellikle Lua Lua etkili bir performans sahaya yansıttı.

Karadeniz temsilcisine bu zorlu maçta galibiyeti getiren isimler ise 35. dakikada Godfrey Oboabona, 52. dakikada Ümit Korkmaz ve 66. dakikada da Lomana LuaLua oldu. Konyaspor'un tek sayısı ise 90. dakikada Vukovic'ten geldi.

Çaykur Rizespor bu galibiyetin ardından puanını 36'ya yükseltirken, Konyaspor 34 puanda kaldı...

Çaykur Rizespor: 3 - Torku Konyaspor: 1

Stat: Yenişehir
Hakemler: Bülent Yıldırım, Adil Sinem, Asım Yusuf Öz

Çaykur Rizespor:
Serkan Kırıntılı, Orhan Ovacıklı, Viera, Oboabona, Ali Adnan, Kıvanç Karakaş, Sylvestre, Kağan Söylemezgiller, Ümit Korkmaz (Dk. 61 Tevfik Köse), Deniz Kadah (Dk. 76 Hurşut Meriç), Kweuke (Dk. 33 Lualua)

Torku Konyaspor:
Itandje, Ali Turan, Selim Ay, Vukoviç, Mehmet Uslu, Mehmet Güven, Ali Çamdalı (Dk. 46 Ömer Ali Şahiner), Kibong (Dk. 68 Recep Aydın), Hleb, Djalma, Gekas

Goller: Dk.35 Viera, Dk. 52 Ümit Korkmaz, Dk. 65 Lualua (Çaykur Rizespor), Dk. 90+1 Vukoviç (Torku Konyaspor)
Sarı kartlar: Dk.19 Kıvanç Karakaş (Çaykur Rizespor), Dk. 45 Mehmet Uslu, Dk. 53 Selim Ay, Dk. 75 Vukoviç, Dk.78 Recep Aydın, Dk. 88 Mehmet Güven (Torku Konyaspor)