Cardozo yuvadan uçuyor mu?

Video yükleniyor...

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo'nun menajeri Pedro Aldave, oyuncusunun Sporting Lizbon'a gideceği yönündeki iddiaları yalanladı.

Aldave, "Cardozo'nun, Sporting'e gitmesi imkansız. Trabzonspor ile sözleşmesi var ve Benfica'da da bir geçmişi var. Portekiz'de başka takıma gitmez" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki hafta başlayacak Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, oyuncuları uyardı. Futbolcularına haber gönderen tecrübeli teknik adam, herkesin kampa zamanında katılmasını istedi.

29 Haziran'da Trabzon'da toplanacak olan Trabzonspor, 3 Temmuz'da Hollanda'ya gidecek. Ersun Yanal'ın burada takıma günde 4 antrenman yaptırarak kondisyon yüklemesi yapması bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor'da geçen sezon etkili bir futbol sergileyen ve attığı frikik golleriyle dikkat çeken Mehmet Ekici, yeni sezon öncesi iddialı açıklamalar yaptı.

Bordo-mavili ekipteki ilk sezonunda forma giydiği 42 maçta 9 gol ve 14 asistlik performansla takıma katkı sağlayan Mehmet, yeni sezonda şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını belirten başarılı futbolcu, "Bu dönemde taraftarlarımız hep yanımızda oldular, bize sabrettiler. Onlara teşekkür ediyorum. Onlar yanımızda olduğu sürece bizi kimse tutamaz. Yeni sezonda onlara şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyoruz. Buna yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor