Caner asistle başladı, Jovetic gözlerin pasını sildi! (ÖZET)

Video yükleniyor...

Inter, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ABD’nin Real Salt Lake City takımıyla yaptığı maçı 2-1 kazandı.

Yeni sezon hazırlıklarını ABD’deki yaz kampıyla sürdüren mavi-siyahlı ekip, ilk hazırlık maçında ABD’nin Real Salt Lake City takımıyla karşılaştı.

Rio Tinto Stadı’nda oynanan müsabakaya, bir dönem Galatasaray forması giyen Felipe Melo ile eski Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Inter'in 11'inde başladı.

Maçın 17. dakikasında ev sahibi ekipten Allen takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının sonlarına doğru 41. dakikada Caner Erkin’in kullandığı köşe vuruşunda Danilo D'Ambrosio, Inter'in beraberlik golünü attı ve ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarıda 90+1. dakikada sahneye çıkan Karadağlı golcü Stevan Jovetic'in topuğuyla attığı gol, Inter’in sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağladı.

Maç sonu değerlendirmede bulunan Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, iyi bir maç çıkardıklarını, taktik değişiklikler üzerinde çalıştıklarını ve yapmaları gerekenleri sahada denediklerini söyledi. İtalyan teknik adam, Caner ve Ansaldi'nin oyuna katkılarını daha fazla geliştirmeleri gerektiğini de ifade etti.

Inter, ABD turu kapsamında pazar günü Fransa'nın Paris Saint-Germain takımıyla hazırlık maçı oynayacak.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer haberleri
Fenerbahçe transfer haberleri
Galatasaray transfer haberleri
Trabzonspor transfer haberleri