Campbell harekatı başladı!

Video yükleniyor...

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, diğer yandan yabancı kontenjanını boşaltmak için uğraşırken Gaziantepspor'un devre arasında transfer edilen Lucas Ontivero'yu kiralamak istediği belirtildi.

Kadrosunda 10 yabancı futbolcusu bulunan Galatasaray'ın Ontivero'yu geçen sezon kontenjan krizinin yaşandığı dönemde Bruma'yı sakat olmasına rağmen kiralayan Gaziantepspor kulübüne jest yaparak bedelsiz olarak kiralık vereceği öğrenildi.

Ontivero ardından öncelikle Dany'i elden çıkarmanın hesaplarını yapan sarı kırmızılılar, Joel Campbell'ı kiralamak için harekete geçerken Tarık Çamdal konusunda ise bekleme kararı aldı.

Tarık için Eskişehirspor'la yürütülen görüşmeler talep edilen yüksek bonservis bedeli nedeniyle tıkanırken tarafların bonservis bedelinde de takasa düşünülen oyuncular konusunda da anlaşmaya varamadığı , Galatasaray yönetiminin bu yüzden şimdilik bekleme kararı aldığı ifade edildi. Görüşmelerin Eskişehirspor'un bonserviste indirime gitmesi halinde sürdürüleceği vurgulandı.

Yönetimin bu kararında, teknik direktör cesare Prandelli'nin Veysel'in performansından memnun olmasının ve Tarık konusunda ısrarcı olmamasının etkili olduğu vurgulanırken İtalyan teknik adamın ''25 Ağustos'taki Fenerbahçe maçı bizim ilk resmi maçımız olacak. O maça kadar tam olarak hazır olmamız gerekli. Yani 1 aydan biraz daha az zamanımız var. Bu süre içinde kendimizi geliştirip , eksiklerimizi kapatacak , gerekirse de takviye yapacak zamanımız var. Acele etmeye gerek yok'' dediği öğrenildi.

Şimdilik sadece yabancı olarak Campbell konusunda girişimde bulunan yönetimin, talep gelmesi ve kontenjanın da boşaltılması halinde 1 yabancı stoper  transfer edebileceği belirtilirken, son sözü Prandelli'nin söyleyeceği ifade edildi.

Galatasaray 4 günlük iznin ardından yarın akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek. Sarı kırmızılılar 6 Ağustos'ta Soma yararına Atletico Madrid'le oynayacakları maç için Salı günü İzmir'e gidecek.