Çalımbay'ın isyanı! ''Aynı pozisyon Antalyaspor'a olsa...''

Video yükleniyor...

Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay Beşiktaş'a kaybettikleri maç sonrası Lig TV'ye konuştu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çalımbay, siyah-beyazlı takımın attığı ilk golde rakip oyuncunun faul yaptığını savunarak, "Konum itibarıyla puanlar için geldik. Maç da gayet iyi gidiyordu. Hakem arkadaşımız bize göre çok yanlış karar verdi. Beşiktaşlı oyuncunun gelişi gidişi yüzde yüz fauldü. Beşiktaşlı oyuncuya biz yapsak kesinlikle vermeyecek. Bence büyük maçları korkak hakemler değil, cesaretli hakemlerin yürütmesi gerekiyor" dedi.

Kimsenin kimseye haksızlık yapmadan maçların yönetilmesi gerektiğini belirten Çalımbay, "Ben geçen sezon da hakem konusunda çok sıkıntı yaşadım, maalesef bu devam ediyor. Maçın kaderini hakem belirledi. Benim oyuncumun da suçu çok. Hakem ne kadar haksız olsa da oyuncumun atılmaması gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 10 kişi kalmalarından dolayı oyun düzeninde zorunlu değişiklikler yaptıklarını kaydeden Rıza Çalımbay, şunları söyledi:

"Beşiktaş çok formda, böyle bir takıma karşı taraftarının önünde oynamak zor. Hakemler, büyük maçları kaldıramıyorlarsa yönetmeyecekler. Bize bu faulü verir miydi vermez miydi, bunu tartışmak lazım. Yeni göreve geldim. Bir sürü hatalar görüyorum. Onları en kısa sürede düzelteceğiz. İlk yarı sonuna kadar mümkün olduğu kadar puan toplayacağız. Daha sonra takviyelerle eksiğimizi gidermeye çalışacağız."

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Aytemiz Alanyaspor - Bursaspor maç özeti ve sonucu

Galatasaray- Trabzonspor maç özeti ve sonucu


Akhisar Belediyespor - Adanaspor maç özeti ve sonucu 


Atiker Konyaspor - Fenerbahçe maçı canlı skor