"Çalımbay ile yola devam edeceğiz"

"Çalımbay ile yola devam edeceğiz"
Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör Rıza Çalımbay ile prensipte anlaştıklarını ve imzanın bu hafta içerisinde atılacağını bildirdi.

Kahramanlı, yaptığı açıklamada, Çalımbay ile iyi bir iletişim içinde olduklarını belirterek, kendisiyle sürekli görüştüklerini ifade etti.

Tüm konular için görüş alışverişinde bulunduklarını aktaran Kahramanlı, "Prensipte anlaştık, sadece imza durumu kaldı. Bu hafta yüzde 99 imza atılır. Rıza hocayla yola devam edeceğiz" dedi.

Önümüzdeki yılla ilgili değerlendirmelerde de bulunan Kahramanlı, FIFA'nın verdiği iki dönem transfer yasağına ilişkin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) yaptıkları itirazın reddedilmesini haksız bir karar olarak niteledi.

Buna rağmen gelecek yıl için endişeli olmadıklarını vurgulayan Kahramanlı, şöyle devam etti:

"Biz zaten transfer yasağı olmasa bile kadroyu çok bozmayacaktık. Sadece 3-4 futbolcu alacaktık. Şu an elimizdeki kadromuzla devam edeceğiz. 5-6 tane sözleşmesi biten oyuncumuz var. Bunlarla anlaşıp, Rıza hocayla da yeniden imzalayıp artık önümüze bakacağız. Biz sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Diğer takımlar yeni transferler yapacak ve uyum süreci yaşayacak. Bizim uyum sürecimiz olmayacak. Bu kadro sahaya çıktığında herkes ne yapacağını biliyor. O takımlar uyumu yakalayana kadar biz o süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz."

Kahramanlı, kimsenin umutsuzluğa kapılmaması gerektiğinin altını çizerek, "Ekonomik olarak daha güçlü olacağız. Futbolcuların bütün alacaklarının yüzde 99'unu ödemiş bir takımız. Bizim gibi 1-2 kulüp var ya da yoktur. Önümüzdeki yıl her şey daha iyi olacak. Hedefimizi bu sezon daha da yükselteceğiz" dedi.