Çalımbay G.Saray'dan korkmuyor

Çalımbay G.Saray'dan korkmuyor
Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Açma-germe hareketleriyle devam eden antrenmanda oyuncular, dar alanda pas çalışması yaptı.

Çalımbay'ın, antrenman sırasında futbolculara sık sık uyarılarda bulunduğu ve taktik verdiği gözlendi. Çift kale maçın ardından kırmızı-lacivertli ekip, soğuma hareketiyle idmanı bitirdi. 

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, kupada dün Samsunspor ile oynanan maçta forma giyen Nurullah Kaya, Mehmet Taş, Efe Özaraslan, Eren Tozlu, Serol Demirhan ve Güven Varol ile kaleci Mihaylov katılmadı. Sakatlığı nedeniyle 3 ay sahalardan uzak kalan Adem Güven ise idman sırasında takımdan ayrı çalıştı.

Çalımbay, antrenman sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini ifade etti.

Takımına güvendiğini ve İstanbul'dan puanla döneceklerine inandığını belirten Çalımbay, şunları söyledi:

"Galatasaray güzel bir form yakaladı, bunun farkındayız. Rakibimizin gücünü de zor bir maç oynayacağımızı da biliyoruz. Tabii fikstürün azizliğini de yaşıyoruz. Yani hem Galatasaray hem de Fenerbahçe maçlarını üst üste deplasmanda oynayacağız. Arada da kupa maçı var. Zor bir fikstür oldu ama eğer ikinci yarı rahat etmek istiyorsak buradan puan çıkarmak zorundayız. Takımıma güveniyorum, iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum." 

Çalımbay, sakatlığı devam eden Oktay Delibalta'nın Galatasaray maçında yer almayacağını belirtti.