Çalımbay Fener'i gözüne kestirdi

Çalımbay Fener'i gözüne kestirdi
Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Rıza Çalımbay, yarın Fenerbahçe'yle yapacakları Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında avantajlı sonuç almayı hedeflediklerini belirtti.

Çalımbay, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ligde Bursaspor maçına çok iyi başladıklarını ancak rakibin 10 kişi kalmasına rağmen bu avantajı değerlendiremediklerini söyledi.

İkinci yarıda hakemin üstüne büyük baskı geldiğini ve bu nedenle bazı yanlışlar yaptığını savunan Çalımbay, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Çalımbay, yarın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe'yle karşılaşacaklarını ancak kendileri için ligdeki Trabzonspor maçının daha önemli olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Kupayı hiçbir zaman hedef olarak düşünmedik. Maç eksiği olan arkadaşlarımızı kullanmayı hedefledik. O arkadaşlarımıza ihtiyacımız var çünkü devre arasında da transfer yapamadık. Vederson bu hafta cezalı olduğu için Trabzonspor'a karşı oynamayacak. Bir sol bek bulmamız gerekiyor. Burada Serol veya Nurullah'ı sol bek olarak düşünüyoruz. Bunları da iyi duruma getirmemiz gerekiyor ama buraya kadar gelmişken bundan sonrasına da gitmek istiyoruz. Yarın ikinci maç için iyi bir avantaj yakalamak istiyoruz. Yarın ne olursa olsun her şey ikinci maçta belli olacak. Taraftarımızın önünde iyi bir galibiyetle ayrılmak istiyoruz."

Çalımbay, Servet Çetin, Serkan Balcı, Futacs, Adem Güven ve Sadiku'nun yarın forma giyemeyeceğini, Oktay Delibalta'nın durumunun ise maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.