"Bütün suç benim"

"Bütün suç benim"
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonunda Çaykur Rizespor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet aldıklarını dile getirerek, takıma gerekli uyarılarda bulunacaklarını söyledi.

Gencer, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 5-1 kaybettikleri Çaykur Rizespor maçından herkesin ders çıkarması gerektiğini vurgulayarak, "Beşinci haftada böyle bir kazaya uğramış olmamız, hem çalışma hem ayakların yere basması hem de her şeyin ciddiye alınmasıyla ilgili ders olacak" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak istediklerini dile getiren Gencer, "Geçtiğimiz yıl Bursa stadında Bursaspor'a final oynamak nasıl nasip olduysa inşallah bize de bu sene nasip olur. Kupada finale kadar gitmenin yolunu arayacağız" diye konuştu.

Şimşek: "Bütün suç benim"
Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek ise Çaykur Rizespor karşısında aldıkları farklı mağlubiyetin sorumlusunun kendisi olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Demek ki takımımı iyi hazırlayamamışım, iyi konsantre edememişim. Futbolcu kardeşlerimizin mücadelelerinden, istek ve arzularından memnunum. Tek sorun benim iyi hazırlanmamam, takımı iyi hazırlayamamamdır. Bütün suç benimdir. Futbolcu kardeşlerim 9 puan aldılar. Bu saatten sonra da puanlar alacaklar. Onun için bu mağlubiyetten çok iyi dersler çıkaracağız. Bu maçı unuttuk. Çünkü unutmamız gerekiyor. Yarın kupa maçımız var. Bizim için önemli. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz."

Hazırlıklar tamamlandı
Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda yarın oynayacağı Çorum Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'ne Yusuf Şimşek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlıkları bulunan Mbila Etame, Luis Francisco Grando (Chico) ile izinli olan Samuel Eto'o da katılmadı. Antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Lazarevic, takımdan ayrı çalıştı.

Kalecilerin de ayrı çalıştığı antrenmanda futbolcular, istasyon ve dar alanda pas çalışmaları yaptı.