Bursaspor'dan Umut Bulut ve Olcan Adın açıklaması!

Bursaspor'dan Umut Bulut ve Olcan Adın açıklaması!
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, transfer çalışmaları çerçevesinde Galatasaray'dan Umut Bulut ve Olcan Adın ile ilgilendikleri yönündeki iddialarla ilgili, "Umut Bulut'u düşünmüyoruz. Olcan Adın ile ilgili de sadece sizler ne kadar biliyorsanız bizler de o kadar biliyoruz ama başka ilgilendiğimiz futbolcu da var." dedi.

Ali Ay, yeşil-beyazlı ekibin Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında, takımın yeni sezon öncesi güzel bir çalışma ortamında bulunduğunu söyledi.

Kampta ikisi 3. lig, biri de 1. lig ekiplerinden olmak üzere 3 hazırlık maçı yaptıklarını belirten Ay, "Yarın da Darmstadt ile son hazırlık maçımızı oynayacağız. Sonrasında hocalarımızla, yönetici arkadaşlarımızla bir toplantı yapacağız. İhtiyaç halinde 1 veya 2 futbolcuyla tekrar görüşmelere başlayacağız ancak benim şu an gördüğüm kadarıyla belki buna da ihtiyaç duyulmayacak." diye konuştu.

Takımdaki sakat oyuncular
Başkan Ay, takımda sakatlıkları süren oyuncularla ilgili bilgi verirken, en fazla Emre Taşdemir'in durumuna üzüldüğünü ifade etti.

Emre Taşdemir'in durumuyla ilgili Almanya'daki doktorlarla görüştüklerini vurgulayan Ay, şunları kaydetti:

"Doktorlar Emre ile ilgili 2 ay rehabilitasyon süresi olacağını söylediler. Eğer iyileşmezse bir operasyon geçireceğini ve her halde 5-6 ay takımdan uzak kalacağını ilettiler. En fazla ona üzüldüm. Deniz Yılmaz bugün ameliyat oldu. Çok şükür ameliyatı çok güzel geçti. Herhalde 3 veya 4 haftada takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Biz kendisinden söz aldık, inşallah Adanaspor maçına yetiştireceğiz Deniz'i. Merter Yüce takımla çalışmalara başladı. Şamil Çinaz da çok iyi durumda. İnşallah o da takımla birlikte Bursa'da çalışmalara başlayacak."

Dzsudzsak ve Necid'in durumları
Başkan Ay, yeşil-beyazlı taraftarların takımdan ayrılmaları gündemde olan Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak ve Çek oyuncu Tomas Necid'in durumlarını merak ettiğini bildirdi.

Her iki oyuncunun menajerleriyle ilgili 3-4 gündür sıkı şekilde görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Ay, şöyle devam etti:

"Dzsudzsak'ta belli bir noktaya geldik. Rakam istemeyin, çok fazla da duyulmasını istemiyorum. Herhalde cumartesi ya da pazartesi günü bu işi halledeceğiz. Aşağı yukarı istediğimiz rakamlarda olacak. Necid ile ilgili de ona da menajerleri vasıtasıyla teklifler getirildi. Ondan da fiyat aldık, biz fiyat verdik. Onun da durumu gelecek hafta sonuna kadar netleşir diye düşünüyorum. Biz burada özellikle Bursaspor'un menfaatini düşünerek hareket ediyoruz. Yoksa şu anda verilen rakamlara 'tamam' demiş olsaydık şu ana kadar her ikisini de satmış durumdaydık. Biz daha fazlasını istiyoruz, onlar daha azını vermek istiyorlar. Bu işlerde biraz sabır göstermekte fayda var. Biz o sabrı zaten gösteriyoruz. Şu an ikisi de Bursaspor'un futbolcusu."

Ay, bir gazetecinin "Net bir ifade ile 'Dzsudzsak ve Necid takımdan ayrılacak.' diyebilir miyiz?'' sorusuna "Dzsudzsak ve Necid net bir ifadeyle takımdan ayrılacak diyebilirsiniz." yanıtını verdi.

"Umut Bulut ile ilgilenmiyoruz"
Bir gazetecinin, "Transfer çalışmaları kapmasında Galatasaray'dan Umut Bulut ve Olcan Adın'ın isimleri geçiyor. Her iki oyuncu da gündeminizde mi?" sorusu üzerine Ay, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Umut Bulut'u düşünmüyoruz. Olcan Adın ile ilgili de sadece sizler ne kadar biliyorsanız bizler de o kadar biliyoruz ama başka ilgilendiğimiz futbolcu da var. Onun da ismini şu an söylemeyeyim. Gelecek hafta netleştikten sonra söyleriz ama herhalde sol tarafa bir takviye düşünüyoruz. Çünkü Emre Taşdemir için epey üzüldük. Alacağımız oyuncu herhalde yabancı olacak."

"O arkadaş yatarak para kazanmaya alışmış"
Başkan Ay, "Yeni sezonda takımda düşünülmeyen Bekir Yılmaz ve Traore ile ilgili bir gelişme var mı?" sorusunu da şöyle cevapladı:

"İkisinden de haber bekliyoruz. Bunlara sezon kapanmadan 1-2 ay önce söyledik, menajerleriyle de görüştük. Bekir Yılmaz büyük ihtimalle gidecek. Traore'den de haber bekliyoruz. Ama o arkadaş hepinizin bildiği gibi yatarak para kazanmaya alışmış. Hocalarımızla da görüştüm. Kesinlikle takıma giremeyecek. Bunu da bütün kamuoyuna, taraftarlarımıza belirtmek istiyorum. Büyük ihtimalle o da gidecek, bekliyoruz. Bu hafta menajeri gelecekti, gelmedi. Gelecek hafta inşallah Bursa'ya gelecek. Bu hafta görüşürüz."

Ali Ay, yeni sezon öncesi kombine bilet satış rakamlarının çok az olmasının da kendisini üzdüğünü ifade etti.

Şu ana kadar 4 bin 610 kombine bilet satışı yapıldığına işaret eden Ay, maçlar başlayana kadar bu rakamın 25-30 bine yükseleceğine inandığını, bunun için de görüşmeler yaptıklarını sözlerine ekledi.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Beşiktaş transfer
Fenerbahçe transfer
Galatasaray transfer
Trabzonspor transfer