Bursaspor - Trabzonspor maçında kimler oynamayacak?

Bursaspor - Trabzonspor maçında kimler oynamayacak?
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Bursaspor ve Trabzonspor karşı karşıya geliyor.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde maç öncesi son çalışmasını gerçekleştirdikten sonra uçakla Bursa'ya giden kafilede uzun süreli sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak ve Deniz Yılmaz'ın yanı sıra Belkalem, Musa Nizam ile Papadopoulos'un yer almadığı bildirildi. 

Zorlu maç öncesi Trabzonspor'da 1. derece kas yaralanması tespit edilen Belkalem'in bu maçta oynaması beklenmiyor. Forvet Deniz Yılmaz'da da 2. derece kas yaralanması tespit edildiği ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağını açıklandı.

Karadeniz ekibinin karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Medjani, Mustafa Akbaş, Yusuf Erdoğan, Fatih Atik, Costant, Mehmet Ekici, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz ve Cardozo muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Bursaspor'da ise Karagümrük maçında sakatlanan Serdar Aziz'in 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Volkan Şen'in de ağ ayak bileğinde zorlanmaya bağlı ödem oluştuğu ve 3 gün boyunca sağlık durumunun yakından takip edileceği ifade edildi.

Ozan Tufan’ın ise sol el bileğinde darbeye bağlı yumuşak doku zedelenmesi ve sağ arka adalesinde zorlanmaya bağlı ağrısı olduğu, bundan sonraki çalışmalarda el bandajı ile sahadaki yerini alacağı açıklandı.