Timsah bir açıldı, pir açıldı

Timsah bir açıldı, pir açıldı
Geçen hafta Balıkesirspor'u 5-0'la geçen Bursaspor, bu hafta da Sivasspor'u 3-0 yendi. Maça daga vuran Volkan Şen'in attığı muhteşem 'halı saha' golü oldu.

Bursa Atatürk Stadı'ndaki mücadelenin ilk yarısında karşılıklı fauller nedeniyle tempo yükselmedi. Hemen hemen her pozisyonda duran karşılaşmanın ilk yarısında önemli pozsyon yaşanmadı ve 0-0 beraberlikle devre arasına girildi. 2. yarı ise tamamen farklı bir şekilde gelişti. Önce Aatıf ve Burhan ile konuk takım çok net 2 fırsatı kullanamadı. Ardından Bursa'nın golü geldi. 57. dakikada kullanılan serbet vuşuşta topu önünde bulan Josue takımını öne geçirdi. 2 dakika sonra sezonun en güzel gollerinden biri atıldı. Volkan Şen, Sivassporlu Ümit ve Berk'e zor anlar yaşattıktan sonra ertuğrul'un bacak arasından topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye çıkardı.

Hakimiyeti tamamen ele alan yeşil beyazlılar, 70. dakikada organize bir atağın sonunda Fernandao ile skoru 3-0'a getirdi ve maçı 3-0 kazandı. Bursaspor bu galibiyetle puanını 13'e yükseltti, Sivas ise 5 puanda kaldı.

Bursaspor: 3 - Sivasspor: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Çağatay Şahan, Gökhan Memişoğlu, Mehmet Metin

Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Civelli, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Belluschi, Bekir Yılmaz (Dk. 55 Volkan Şen), Josue (Dk. 87 Ertuğrul Ersoy), Fernandao, Bakambu (Dk. 81 Holmen)

Sivasspor: Ertuğrul Taşkıran, Abdurrahman Dereli (Dk. 72 Hakan Arslan), Da Costa, Ümit Kurt, Berk Neziroğulları, İbrahim Toraman, Adem Koçak, Burhan Eşer, Taouil (Dk. 77 Chrisantus), Chahechouhe, Ahmet Aras (Dk. 65 Utaka)

Goller: Dk. 57 Josue, Dk. 59 Volkan Şen, Dk 70 Fernandao (Bursaspor)

Kırmızı kart: Dk. 84 Burhan Eşer (Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 61 Volkan Şen, Dk. 62 Josue (Bursaspor), Dk. 40 İbrahim Toraman, Dk. 56 Taouil, Dk. 65 Ümit Kurt (Sivasspor)

-reklam01-