Timsah turu rövanşa bıraktı!

Timsah turu rövanşa bıraktı!

undefined

Bursaspor, Gürcistan temsilcisi Chikhura karşısında neredeyse tek kale oynadığı maçı 0-0 berabere bitirdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Chikhura'yı konuk eden Bursaspor, sahadan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Şenol Güneş'in patronluğundaki ilk maçına iyi başlayan temsilcimiz, rakibi önünde etkili bir futbol ortaya koydu. İlk yarıda özellikle Fernandao ile net fırsatlar yakalayan Bursaspor, bunları değerlendiremeyince soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.

İkinci yarıda vitesi daha da arttıran Bursaspor, Chikhura kalesine akın akın geldi. 49. dakikada İbrahim Öztürk'ün kafa vuruşunda direkten dönen top, maçın bu dakikaya kadarki en net pozisyonuydu. İlerleyen dakikalarda da özellikle duran toplarla gol arayan Bursaspor, pozisyonları sonuçlandıramayınca maçtan 0-0'lık eşitlikle ayrıldı.

Bu maçın rövanşı 24 Temmuz'da Gürcistan'da oynanacak.

Bursaspor: 0 - Chikkura Sachkhere: 0

Stat:
Atatürk

Hakemler:
Roy Reinshreiber, Danny Krasikow, Mahmud Mahanga (İsrail)

Bursaspor:
Harun Tekin, Şener Özbayraklı, İbrahim Öztürk, Civelli, Aziz Eraltay, Belluschi, Traore, Volkan Şen, Aydın Karabulut (Dk. 46 Ferhat Kiraz) , Bekir Yılmaz (Dk. 82 Ozan Tufan), Fernandao (Dk. 56 Enes Ünal)

Chikkura Sachkhere:
Kvilitaia, Odikadze, Kashia, Rekhviashvili, Kinadze, Bechvaia, Cigauri, Dekanoidze (Dk. 90+1 Koripadze), Gabedava, Datunaishvili, Kutchukhidze

Sarı kartlar:
Dk. 34 Fernandao, Dk. 75 Enes Ünal, Dk. 81 Bekir Yılmaz (Bursaspor), Dk. 23 Gabedava, Dk. 48 Dekanoidze  (Chikkura Sachkhere)

(Ligtv.com.tr)

-reklam01-



undefined