İşte Bursaspor - Atiker Konyaspor maçının özeti

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Bursaspor evinde Atiker Konyaspor'u 2-0 yendi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Bursaspor Batalla'nın önderlik ettiği ataklarda Konyaspor kalesinde gol aradı ancak skoru değiştiremedi. Konuk ekip Konyaspor'da 25. dakikada Rijad Bajic ile gole çok yaklaştı ancak pozisyonda Bursaspor savunması kale önüne adeta etten duvar ördü ve gole izin vermedi. İlk yarı başladığı skorla 0-0 sona erdi.

Karşılaşmanın 63. dakikasında Atiker Konyaspor'un hızlı gelişen atağında Rijad Bajic'in pasıyla Ömer Ali Şahiner savunmanın arkasına sarktı. Sol taraftan ceza sahası içine giren Ömer Ali Şahiner kaleci Harun Tekin ile karşı karşıya kaldı ancak Harun gole izin vermedi.

69. dakikada Bursaspor'da Kubilay Kanatsızkuş oyuna girdikten 5 dakika sonra topu ağlarla buluşturdu ve Bursaspor'u Atiker Konyaspor karşısında 1-0 öne geçirdi. Bu golden 3 dakika sonra Batalla attığı golle Konyaspor karşısında farkı 2'ye çıkardı. 

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Bursaspor sahadan 3 puanla ayrıldı. Bu sonuçla  Bursaspor 19 puanla ligde 3. sıraya yerleşti. 2 haftadır 3 puana hasret olan Konyaspor Bursa deplasmanından da eli boş ayrıldı ve lide puan 10 puanla 10. sırada kaldı.

Bursaspor - Atiker Konyaspor: 2-0

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye

Hakemler: Ümit Öztürk, Serkan Olguncan, Osman Gökhan Bilir

Bursaspor: Harun Tekin, Serdar Kurtuluş, İsmail Konuk, Şamil Çinaz, Aziz Eraltay, Merter Yüce (Dk. 45 Jorquera), Faty, Batalla, John, Del Valle, Deniz Yılmaz

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Douglas, Ali Turan, Abdülkaderim Bardakçı, Skubic, Meha, Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner, Ali Çamdalı, Rangelov, Bajic

Goller: Dk. 69 Kubilay Kanatsızkuş (Bursaspor), Dk. 72 Batalla (Bursaspor)

Sarı Kartlar:Dk. 34 Faty (Bursaspor), Dk. 9 Rangelov, Dk. 14 Abdülkerim Bardakçıoğlu (Atiker Konyaspor)



Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Gençlerbirliği - Beşiktaş maç özeti ve sonucu


Medipol Başakşehir - Akhisar Belediyespor maçı canlı skor

Trabzonspor - Çaykur Rizespor maçı canlı skor

Fenerbahçe - Kardemir Karabükspor maçı canlı skor

Kasımpaşa - Aytemiz Alanyaspor maçı canlı izle

Kayserispor - Antalyaspor maçı canlı izle