"Buraya turistik gezi için gelmedik"

Video yükleniyor...

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 5. maçında yarın deplasmanda İspanya'nın Atletico Madrid takımı ile karşılaşacak Galatasaray'ın antrenörü Claudio Taffarel, "Güvenimiz olmadan, turistik bir seyahat için buraya geldiğimizi kimse düşünmesin. Buraya inanarak geldik" dedi.

Maçın oynanacağı Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Taffarel, "Burada kazanmak çok zor. Rakibin zorlu olduğu aşikar. Bunun farkındayız ama gruptaki sıralamaya göre matematiksel olarak şansımız var. Neden olmasın?" değerlendirmesinde bulundu.

Taffarel, bulundukları grubun her türlü sonucu açık olduğunu belirterek, "İnanıyoruz ve birbirimize güveniyoruz. Bu zamana kadar da ümitsiz olmak için bir sebebimiz yok. Ümitsiz değiliz" diye konuştu.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Mustafa Denizli'nin, yarın Madrid'e gelebileceğini ve otelde takımı ziyaret edebileceğini kaydeden Taffarel, "Bu maç için bir hazırlık programımız vardı. Onu uyguluyoruz. Çalışmaya devam edip, en iyisini vermeyi istiyoruz. Yarın yeni hocamız gelip bizimle konuşursa, bu mutlaka bize ekstra bir güç katacaktır" ifadelerini kullandı.

İspanyol bir basın mensubunun "İspanyol basınında Atletico Madrid, hücumdaki sorunlarından dolayı eleştiriliyor. Siz nasıl görüyorsunuz?" şeklindeki sorusuna ise Taffarel, "Atletico'nun çok önemli forvet oyuncuları var. Ayrıca duran toplar da en büyük silahlarından biri. Godin çok etkili. Biz en iyi şekilde dersimize çalıştık. Eğer İspanyol basını için Atletico'da gol krizi varsa, umarım bu yarın da devam eder" cevabını verdi.