Burak ve Sneijder 11'e!

Video yükleniyor...

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan Bursaspor deplasmanının ardından hem sistemde hem de kadroda değişiklik yapmayı planladığı öğrenildi.

Medical Park Antalyaspor maçında farklı bir onbiri sahaya sürmeyi planlayan Fatih Terim'in bazı isimleri dinlendirerek, takıma artı motivasyon sağlamayı düşünndüğü bildirildi.

Tecrübeli teknik adam Emre Çolak, Engin Baytar ve Johan Elmander gibi isimleri Medical Park Antalyaspor maçının onbirinde düşünmediği ve Burak Yılmaz ile Sneijder'e forma vereceği belirtildi.

Wesley Sneijder'in  de yer alacağı kadroda sistem değişikliğini de düşünen Fatih Terim, 4-2-3-1 dizilişi üzerinde durduğu ve taktik antrenmanlarda yeni sistemi gösterdiği bildirildi.

Fatih terim'in yeni sistemine göre Burak Yılmaz'ın tek forvet oynayıp, kanatlarda Amrabat ve Umut Bulut'un, Sneijder'in de forvet arkasında görev yapması bekleniyor.

Orta sahanın ortasında ise Selçuk İnan'ın yanında Hamit Altıntop'un görev alması planlanıyor..

Fatih Terim'in defansta önemli bir değişikliğe gitmeyeceği Afrika Kupası'ndan dönecek olan Eboue'nin sağ bekteki yerini alabileceği bildirildi.