Burak ve Semih ne zaman dönecek?

Video yükleniyor...

Bursaspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında önemli 2 puan kaybeden Galatasaray'da Burak Yılmaz için seferberlik ilan edildi.

Yıldız golcünün yokluğunda hücumda istediği etkinliği sağlayamayan Sarı-Kırmızılılar'da Burak Yılmaz'ın Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak Eskişehirspor maçına kadar hazır hale getirilmesi için yoğun tedavi programı sürdürülüyor. Burak Yılmaz'ın büyük olasılıkla Eskişehirspor karşısında sahadaki yerini alması bekleniyor.

Devre arası kampında sakatlanan Semih Kaya'nın tedavisine ise devam ediliyor. Semih'in Eskişehirspor maçına yetişmesi düşük ihtimal olarak gözüküyor.

Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor karşısında savunmada yaptığı hatalarla dikkat çekerken Hamza Hamzaoğlu'nun Eskişehirspor maçı öncesinde bu hataları oyuncularına izlettireceği ve gerekli tedbirleri alacağı öğrenildi.  Aurelian Chedjou'nun dönüşüyle savunma biraz olsun rahatlayan Sarı-Kırmızılılar'ın Eskişehirspor deplasmanına Chedjou-Koray Günter ikilisiyle sahaya çıkacağı gelen haberler arasında.

Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor maçında orta alanın solunda görev verdiği Alex Telles'i asıl mevkisine çekecek. Brezilyalı oyuncu, Eskişehirspor karşısında savunmanın solunda görev alacak.

Selçuk İnan'ın cezası nedeniyle forma giymediği Bursaspor maçında orta alanda istediği verimi alamayan Hamza Hamzaoğlu, Eskişehir deplasmanında ideal kurgusuna dönüş yapacak. Orta alanda Selçuk İnan ve Felipe Melo ile sahaya çıkacak olan Hamzaoğlu'nun formuyla gözdoluran Emre Çolak'ı yine kanatta oynatacağı kaydedildi.