Burak tamam sırada o var!

Video yükleniyor...

Galatasaray'da Sivasspor maçı öncesi son antrenmanda ağrı hissedince kadrodan çıkarılarak Sivas'a götürülmeyen Didier Drogba, İngiltere'de sağlık kontrolünden geçecek. Pubis bölgesinde, sağ kasığı ile bele vuran ağrı hisseden ve tedavisine devam edilen Fildişili yıldız, daha önce aynı bölgeden iki fıtık nedeniyle ameliyatı geçirmişti.

Galatasaray Kulübü, Drogba'nın daha önce ameliyat edildiği klinikte kontrolden geçirileceğini belirterek sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. kulübün İnternet sitesinden yapılan açıklamada, "Drogba'nın 18 Mart 'ta oynanan Chelsea maçı sonrası sol adduktor adele grubunda 2. derece bir zorlanma oluşmuş, oyuncumuz yapılan yoğun tedavinin ardından Fenerbahçe maçında sahadaki yerini almıştır. Drogba karşılaşma sonrası ve takip eden günlerde antrenmanlara katılmış ve söz konusu bölgeyle ilgili bir sorun yaşamamıştır. Ancak oyuncumuz Sivasspor maçı öncesi son antrenmanda pubis bölgesinde, sağ kasığına ve bele vuran tamamen farklı bir ağrı tarif etmiştir. Fransa'da ve İngiltere'de oynadığı dönemde bu bölgeden fıtık nedeniyle iki kere operasyon geçirmiş olan oyuncumuzun, ameliyatı gerçekleştiren klinikte kontrolden geçmesi uygun görülmüştür" denildi.

Spor Toto Süper Lig
'de şampiyonluk yarışından uzaklaşsa da ikincilikle Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılma hedefine ilerleyen Galatasaray'da Sivasspor deplasmanındaki hayal kırıklığı keyifleri kaçırdı.

Yenilgiyle hem deplasmandaki kötü sonuçlarına bir yenisini ekleyen hem de ikinciliği Beşiktaş'a kaptıran Sarı-Kırmızılı takımda teknik direktör Roberto Mancini, futbolcularına uyarılarda bulundu.

Çarşamba günü Bursaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı hazırlıklarını sürdüren futbolcularıyla toplantı yapan İtalyan teknik adam, oyuncularına Sivas'taki hatalarını tek tek anlattı. Futbolcularına sahada yapmalarını istediklerini sıralayan Mancini, ilk maçta alınan beraberliğe karşın Bursa'da sahadan galibiyetle ayrılarak kupada finale çıkabileceklerini söyledi.

Sarı kırmızılı takımda sakatlığı nedeniyle Sivas'a götürülmeyen Didier Drogba'nın Çarşamba günü Bursaspor karşısında forma giymesinin beklendiği öğrenildi. Sakatlığı geçen Ceyhun Gülselam ise takımla çalışmaya başladı.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz ile sözleşmesini uzatma konusunda yaptığı görüşme olumlu sonuçlandı. Burak'ın sözleşmesini 2019 yılına kadar uzatma konusunda anlaşma sağlandı. Sarı kırmızılı yönetim Selçuk İnan ile de sözleşmesini uzatma konusunda önümüzdeki günlerde masaya oturacak.