"Bundan iyisi can sağlığı"

"Bundan iyisi can sağlığı"
Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantespor'u 4-2 yendikleri maçta keyifli bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Hasan Hilmi Öksüz, yaptığı açıklamada, Gaziantespor karşısında iyi futbolla alınan 3 puana çok sevindiklerini aktararak, şöyle konuştu:

"Gaziantepspor karşısında bol gollü bir skorla 3 puan almamız çok keyifliydi. Güçlü bir kadromuz var. İstenilen performansa tam anlamıyla henüz çıkamadık. İlk 4 haftada geriye düşmemize rağmen hepsinden puanlar aldık. Bu maçta ise başından sonuna kadar üstündük. Keyif aldık. Bu performansımızı devam ettirmeliyiz. Sezonun ilerleyen haftalarında daha kaliteli oynayacağız. Kasımpaşa'nın keyifli futbolunu artık herkes kabul ediyor."

İlk 5 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlikle namağlup yoluna devam ettiklerini hatırlatan Öksüz, "Bir galibiyet daha alsaydık daha iyi olabilirdi. Ama ilk 5 hafta itibarıyla iyi bir noktadayız. Önemli olan ligin üst sıralarında yer almamız. Şu anda bulunduğumuz yer yeterlidir. Bundan iyisi can sağlığı" değerlendirmesinde bulundu.

Kasımpaşa, ilk 5 haftada topladığı 9 puanla 6. sırada yer alıyor. Lacivert-beyazlılar, Beşiktaş ve İstanbul Başakşehir'le ligin namağlup üç takımından birisi konumunda bulunuyor. Ayrıca, lacivert-beyazlı takım ilk 5 hafta sonunda rakip fileleri 10 kez havalandırarak ligin en golcü takımı oldu.