"Bülent Korkmaz'a güvenimiz tam"

"Bülent Korkmaz'a güvenimiz tam"
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nun basın sözcüsü Ayhan Erdem, kazanamamanın takım üstünde baskı oluşturduğunu, bunu Medicana Sivasspor karşısında alacakları galibiyetle ortadan kaldırmak istediklerini kaydetti.

Erdem, yazılı açıklamasında, zor günler geçirdiklerini ancak bunun üstesinden gelecek bir takıma sahip olduklarını belirtti.

Teknik direktör Bülent Korkmaz ile yeni bir sayfa açtıklarını vurgulayan Erdem, "Yeni bir hocamız var. Hocamızın takımı tanıması ve oyun sisteminin oturmasını hemen beklemek mümkün değil. Ancak bu takım geçtiğimiz sezon yakaladığı form grafiğini tekrar yakalayınca, seri galibiyetler almaya başlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

"Bülent Korkmaz'a güvenimiz tam"

Alınacak bir galibiyetle her şeyin değişeceğine inandıklarını aktaran Erdem, şunları kaydetti:

"Bu takım kazandığı zaman şanssızlığını yenecek. Ligin 6 haftasında henüz galip gelememiş olmamız takım, üzerinde bir baskı oluşturuyor. Baskıyı Medicana Sivasspor karşısında alacağımız bir galibiyetle ortadan kaldırıp, kazanmaya alışan bir takım olma hedefindeyiz. Bülent Korkmaz hocamıza olan güvenimiz tam. Korkmaz ile yeniden iyi günler yaşayacağımıza ve geçtiğimiz sezonki başarımıza tekrar ulaşacağımız konusunda şüphe duymuyoruz."