Bulak imzayı attı

Bulak imzayı attı

Teknik Direktör Giray Bulak, Vestel Manisaspor ile 1.5 yıl artı 2 yıl da opsiyonlu sözleşmeye imza attı. Giray Bulak'ın yardımcılıklarını Orhan Çıkrıkçı, Aykut Canik, kaleci antrenörü İbrahim Örencik ve kondisyoner İzzet Karakulak yapacak.

Ves Cafe'de düzenlenen imza töreninde Vestel Manisaspor Kulübü Başkanı Haluk Çubukçu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Teknik Direktör Giray Bulak hazır bulundu. Başkan Haluk Çubukçu yaşanan son olayları bir trafik kazası olarak kabul ettiklerini ve bir daha konuşmamak üzere kapattıklarını ifade ederek, "Yaşanan olayları geride bıraktık. Dünden itibaren kulüpte yepyeni bir beyaz sayfa açtık. 5 yıllık programımız aynen devam ediyor. Bu yıl Avrupa kupaları hedefimizden sadece şaştık" dedi.

Ersun Yanal'a başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Vestel Manisaspor'un yeni patronu Giray Bulak, "Nasıl bir camiaya geldiğimizi biliyoruz. Arzulu çalışmalarımızla şu anda futbolcuların yönetimin ve taraftarlarımızın içerisinde bulunduğu ortamdan hep birlikte çıkacağız. Çalışmalarımız artıkça çalışma şartları da yukarılara çıkacaktır. Hak edilmeyen bir yerde hak edilmeyen sonuçlar sonucu bu duruma düştüğümüzü de biliyoruz. 3-4 gün içerisinde geçmişi geride bırakacağız. Bizi taşıyacak dinamik bir kadro var, kaybedilen dinamiklerimiz var, bunları kazanarak başkanın deyimiyle ligde yepyeni sayfa açmış olacağız" diye konuştu.

Teknik Direktör Giray Bulak'ın yardımcılıklarını Orhan Çıkrıkçı, Aykut Canik, kaleci antrenörü İbrahim Örencik ve kondisyoner İzzet Karakulak yapacak. Giray Bulak, konuşmaların ardından 1.5 artı 2 yıl opsiyonlu sözleşmeyi imzaladı. Başkan Haluk Çubukçu ve yönetim kurulu, Bulak ve ekibini kutlayarak başarılar diledi.