"Bucalıyım' diyen herkesten..."

"Bucalıyım' diyen herkesten..."
PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un yeni teknik direktörü Levent Eriş, "Bulunduğumuz sıradan yukarı çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Kendisi için kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Eriş, taşın altına ellerini değil gövdelerini koymaya geldiklerini belirterek, Bucaspor'da görev almanın onur verici olduğunu söyledi.

Hayatı boyunca riskleri sevdiğini kaydeden Eriş, şöyle konuştu:

"Bulunduğumuz sıradan yukarı çıkmayı hedefliyoruz. Başkanın bize verdiği güven son derece yeterli. Mevlana'nın sözü gibi 'Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım' Bugüne bakıyoruz."

Eriş, Bucaspor'un durumunun oyuncuya endeksli sıkıntı olduğunu söylemenin doğru olmadığını belirterek, "Teknik adam ne verirse oyuncu onu yapar. Bu verdiklerimizi alamadığımız zaman da gereğini yaparız. 7 maçlık süreçte de bunu yapacağız. 'Bucalıyım' diyen herkesten destek bekliyorum" diye konuştu.

Daha önce kadro dışı bırakılan Civar Çetin'in hazır olmadığı için altyapıda çalışmaya devam edeceğini kaydeden Eriş, "Savaşa hazır olan herkesi sırtımda taşırım. Erkan da bunlardan bir tanesi" dedi.

Eriş, İzmir'i çok sevdiğini ancak teknik direktörlük kariyerinde yeterli destek alamadığını belirterek, "İzmir'in makus talihi birlik olmamaktan geçiyor. Stat konusu da buna dahil. İzmir, dünyanın en güzel şehirlerinden biri ama büyümekte en geç kalan şehirlerden bir tanesi. İzmir'e bir tane değil, 10 tane stat yapmak gerekir" ifadelerini kullandı.