"Bu zihniyeti kabul etmiyorum"

"Bu zihniyeti kabul etmiyorum"
Futbolcularıyla perşembe günü yapılan idmanda bir toplantı yapan G.Saray Teknik Direktörü, ‘F.Bahçe karşısında beraberliğin iyi sonuç olacağı’ şeklinde bir hava yaratılmaya çalışıldığından yakındı.

Fenerbahçe derbisine 4 puanlık avantaj ile çıkacak Galatasaray’da teknik heyet, kafalarda oluşan “Kadıköy’de 1 puan G.Saray’a yeter” düşüncesini yıkmak adına futbolcularıyla dün toplantı yaptı. Manisaspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında “ Kadıköy’e beraberliğe değil, kazanmaya gideceğiz” açıklaması yapan Hamza Hamzaoğlu, bu söylemini futbolcuların da kafasına kazımaya çalışıyor.

Sarı kırmızılı takımın başına geçmesi ile ligde 11 maçta 9 galibiyet ve 2 beraberlik elde eden Hamza Hamzaoğlu, moral-motivasyonlarını iyi durumda gördüğü futbolcularına Fenerbahçe derbisine dair bir konuşma yaptı.

ÖNDE BURAK, ARKASINDA SNEIJDER

Hamza Hamzaoğlu, “Biz Galatasarayız. Kadıköy’e kazanmaya gideceğiz. Beraberliği düşünmüyoruz. 1 puan değil, hedefimiz 3 puan... Son günlerde dışarıda yaratılmaya çalışılan ‘G.Saray’a 1 puan yeter’ anlayışını asla kabul etmiyorum. Asla böyle düşünmeyeceğiz. Herkes galibiyete odaklansın. İyi bir takımız ve Kadıköy’de de galip gelmeliyiz” diyerek futbolcularını 3 puana şartlamayı hedefledi.

Öte yandan, genç teknik adam, Kadıköy deplasmanında oyun düzeninde bir değişikliğe gitmeyip yine Burak Yılmaz’ı ileride tek forvet ve arkasında ise Sneijder’ı görevlendirerek ideal sistemi ile sahaya çıkacak.

Kaynak: Hürriyet

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Galatasaray


GS haberleri

Canlı maç izle