"Bu yüzden seçtim..."

Video yükleniyor...

Deneyimli futbolcu Nuri Şahin, milli takımın inanılmaz bir hava yakaladığını kaydetti.

A Milli Takım'ın gurur duyulacak işler yaptığını anlatan Nuri, "Takım, inanılmaz bir hava yakalamış durumda. Bu takımın bir parçası olmak ve bu havayı solumak çok güzel. Bu hava sahaya da yansıyor. Son 13 maçta yenilmedik. Avrupa Şampiyonası elemelerine kötü başlayıp, iyi bitirdik. Şu an her şey iyi gidiyor. Gurur duyulacak bir milli takım olduğumuzu düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

Hazırlıklar kapsamında kazanılan İsveç maçına da değinen deneyimli futbolcu, "Bunları yabana atmamak gerek. Yendiğimiz takımlar İsveç ve Avusturya. Burada Avusturya'yı yenmek, İsveç'i mağlup etmek kolay işler değil. Elemeleri konuşmaya bile gerek yok. Çok iyi yoldayız ama Avrupa Şampiyonası'nda daha iyisini yapmamız gerek. Bunun farkındayız" yorumunu yaptı.

Nuri Şahin, Türkiye'nin her turnuvaya katılan bir takım olması gerektiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bana yöneltilen 'Neden Almanya Milli Takımı'nı değil de Türk Milli Takımı'nı seçtin?' sorularına, 'Türk Milli Takımı ile böyle turnuvaları görmek için, bu duyguyu yaşamak için seçtim' cevabını verdim. 2002'deki Dünya Kupası'nı televizyondan izledim. İnanılmaz bir duyguydu. 2016 Avrupa Şampiyonası da şimdiki genç oyuncularımız için inanılmaz bir tecrübe olacak. Artık turnuva takımı olup, her organizasyona katılmamız lazım. Bu yolda iyi ilerliyoruz."

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?
Milli Takım haberleri
Euro 2016