Bu taraftara bu yakışır

Video yükleniyor...

Dünyanın en tutkulu taraftar topluluğu!

Arjantin futbolunun iki devinden biri River Plate!

Aslında, globalleşen dünyada evrensel bir güç!

İnternet teknolojisi dünyayı küçültmeden önce, okyanusun öte tarafındaki romantik bir şehir takımıydı. Kimilerine göre, sadece zenginlerin takımıydı. Ya da efsane Maradona’nın ezeli rakibi… Bugün öyle değil!

Tutkumuz Futbol’da çoğu zaman Borussia Dortmund, Manchester City, Barcelona gibi büyük kulüplerin bir dünya bilinirliği yaratmak için güçlü iletişimler kurduğunu örnekleriyle ekranlarınıza getiriyoruz. Bugünlerde River Plate de okyanus ötesine dünyanın en güçlü ağı, web kanalı ile ulaşıyor.

Buenos Aires’te olmanıza gerek yok, web tarayıcınıza River Plate ismini yazmanız, sizi saniyeler içerisinde onların dünyasına sokabilir.

Bu muhteşem manzarayla kulüp arasındaki en güçlü bağı, belki de sadece bir forma sağlıyor. Aidiyet duygusunun en güçlü bayrağı, konu River Plate olunca da bir formadan geçiyor.

Muhteşem Monumental tribünlerinde kendisini yalnız bırakmayan taraftarına kulübün yaptığı jestler son yıllarda çeşitlenerek artıyor. İşte onlardan birisi:

Takım formalarını internet üzerinden sipariş eden River Plate taraftarları, kargonun gecikmesinden ciddi ciddi endişe duymaya başladıkları bir anda, gözlerine inanamayacakları bir sürprizle karşılaşıyorlar. Bu kez, onların evine ziyaretçi olarak gelenler, her hafta tribünde alkış yağmuruna tuttukları kahramanları.

Stadyum, taraftar ve kulüp… Hepsini bir araya getirip tek amaç uğrunda birleştiren, en güçlü iletişim aracıysa bugünlerde sadece bir forma…