Bu sözler krizi çözdü

Video yükleniyor...

Fenerbahçe'de Emenike krizi tatlıya bağlandı.

Beşiktaş derbisinin ilk yarısında oyundan çıkmak isteyen Nijeryalı futbolcu üç günlük iznin ardından İstanbul7a döndü ve ayağının tozuyla antrenmana çıktı.

Antrenman öncesi teknik direktör İsmail kartal'ın özel olarak görüştüğü Emenike'nin moralinin düzeldiği ve antrenmandaki hırsıyla dikkat çektiği öğrenildi.

İsmail Kartal'ın Nijeryalı futbolcuyla yaptığı görüşmede moral verici bir konuşma yaptığı ve "Sen de bu takımın önemli isimlerinden birisin. Benim için hepiniz aynısınız. sen profesyonel bir futbolcusun ve tribünlerden gelen tepkileri duymaman gerekiyor. Şampiyonluk yolunda sana ihtiyacım var. Başını dik tut ve takımın için elinden geleni yap" ifadelerini kullandığı belirtildi.

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını milli takımlara giden oyuncularından yoksun sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal sakat futbolcuların durumunu ise yakından takip ediyor.

Sarı lacivertli takımın iznin ardından yaptığı ilk antrenmana Dirk Kuyt ve Raul Meireles katılmazken, iki futbolcunun tedavisine devam edildi.

Sarı lacivertli takıma verilen izin sırasında da tesislerde tedavi edildikleri öğrenilen Dirk kuyt ve Meireles'in Çaykur rizespor maçına yetişmeleri bekleniyor.

Aşağıdakilerden hangisi ilginizi çekiyor?

Fenerbahçe

Fb haberleri

Canlı maç izle