Bu sohbete doyum olmaz!

Video yükleniyor...

Fransız futbolunun en sempatik yıldızlarından biri, Thierry Henry, bugünlerde kariyerinin en kritik dönemeçlerinden birinde.

New York Red Bulls ile sözleşme yenilemeyeceği açıklanan Henry’nin bir sonraki adımı, emeklilik mi olacak yoksa futbola devam mı edecek?

Henry geçtiğimiz günlerde Manchester United’ın ikon isimlerinden biriyken, Sir Alex Ferguson’ın gidişinden sonra, 12 yıllık formasından ayrılırken, henüz birkaç ay önce benzer bir yol ayrımında kalan, futbola devam etme arzusuyla Queens Park Rangers’ın yolunu tutan Rio Ferdinand’ın konuğu oldu.

Aynı devrin oyuncuları efsane Manchester United-Arsenal maçlarının kahramanı İki yıldız futbolcu, haliyle koyu bir futbol sohbetine koyuldular.

Sohbetin en kulak kabartılası bölümlerinden biri, Henry’nin, idolü George Weah’ı anlattığı anlar oldu. Futbola ilk başladığı günlerde Weah’ı izlerken yaşadığı heyecan, aradan geçen yıllara rağmen, Henry’nin gözlerindeki ışıltı da hala yaşamaya devam ediyordu.
 
Thierry Henry, idolü George Weah’ın futbolu bıraktığı yaşta, 37’sinde. ABD’deki son sezonunda gösterdiği performansı, onun hala ne kadar güçlü ve hırslı bir hücum silahı olduğunu gözler önüne seriyor.

Umuyoruz, Rio Ferdinand, bu keyifli sohbetin ardından, Henry’i Premier Lig’e geri dönmesi konusunda ikna edebilmiştir.