"Bu savaşı ben kazandım"

Video yükleniyor...

Beşiktaş'ın Brezilyalı sol beki Ramon Motta, sabah yapılan idman sonrası basın mensuplarına açıklamalar yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başlayan Motta, ''Bütün çocukların Türkiye ve Dünya'daki bütün çocukların 23 Nisan'ını kutlarım. Özellikle kızım benle beraber olmasa da O'nun da 23 Nisan'ını kutlarım'' dedi.

''FUTBOLDA BİR YANLIŞ 9 DOĞRUYU GÖTÜRÜR''

Ramon Motta, geçen sezondan daha iyi olduğunu belirterek, ''Sezona kötü başladığıma inanmıyorum. Geçen sezondan daha iyi olduğuma inanıyorum bu sezon. Futbolda her zaman 9 tane doğru yaparsınız, bir yanlış yaptığınızda o 9 doğruyu götürür. Rakamlara baktığınızda genel olarak geçen sezondan daha iyi olduğumu görüyorum" diye konuştu.

Motta, sözlerini şöyle sürdürdü:

''İKİ TAKIMIN DA CAN BOĞAZINDA''
''Karabük maçı hem bizim için, hem onlar için çok zor maç. Biz yukarıdayız, onlar aşağıda. Biz şampiyonluğa oynuyoruz, onlar 2. lige düşmemek için mücadele veriyor. İki takımın da can boğazında. Son haftalara böyle mücadeleci bir şekilde girmek, istediğimiz bir şeydi. Bu işi sonuna kadar götürüp, bu mücadeleden galip olarak çıkan taraf olmak istiyoruz."

''SON 7 MAÇTA İNİŞ ÇIKIŞ YAŞAMAMALIYIZ''
''Aslında fikstür çok çok önemli değil, maç maç bakıyoruz. İleride zor maçlarımız var. Galatasaray olsun, Trabzon olsun. Galatasaray direkt rakibimiz, Trabzon da çok büyük bir takım. Hepsine saygımız var. Ama biz maç maç bakıyoruz. Şu anda en önemli maç, hafta sonu oynayacağımız Karabükspor karşılaşması. Son 7 maçta iniş çıkış yaşamamalıyız. Tamamen yükselen bir performans ile ligi iyi bitirmemiz lazım.''

''REKABET TAKIMA KATKI SAĞLAR''
''Bu tatlı mücadele çok iyi, üst düzey bir mücadele. Bundan Beşiktaş karlı çıkacaktır. Futbolda bazen kazanır, bazen kaybedersiniz. Son iki senede sürekli 11'de oynamam, kazandığımı gösteriyor.''

''BU SENE DAHA ÇOK OLGUNLAŞTIM''

''Türkiye'deki spor kültürüne daha çok alıştım. Geçen sene çok daha fazla kart görmüştüm, ama bu sene daha çok olgunlaştım ve saha içinde davranışlarıma daha çok dikkat ediyorum."

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Beşiktaş